• LIGHTLas YAG

  LIGHTLas YAG

  Acest laser este produs de LIGHTMED si este considerat unul dintre cele mai bune si populare lasere Nd:YAG.  Asigura calitatea, precizia si siguranta procedurilor medicale realizate si anume capsulotomie posterioara si iridotomie.

 • Cirrus HD-OCT 500

  Cirrus HD-OCT 500 (Tomograf în coerenta optica)

  Cirrus HD-OCT 500 (Tomograf în coerență optică) produs de compania Zeiss este unul din tomografele de top existente la ora actuală ce revoluționează practica medicală oferind imagini de înaltă rezoluție a celor mai mici leziuni.

 • IOL Master 700

  ZEISS IOLMaster 700

  Este un biometru optic ultraperformant, de ultima generatie, ce reduce considerabil surprizele din refractia oculara, postchirurgia cataractei. In doar cateva secunde, fara atingerea ochiului, putem vizualiza si analiza intreaga geometrie a ochiului prin realizarea unei imagini OCT (Tomografie in coerenta optica) longitudinale a intregului ochi, pana la nivelul depresiunii foveale, crescand astfel acuratetea masuratorilor obtinute.

 • Tonometru non-contact Shin-Nippon

  Tonometru non-contact Shin-Nippon

  Tonometru non-contact Shin-Nippon prezintă o funcție inteligentă de aliniere cu ochiul urmată de eliberarea automată a pulsului de aer și înregistrarea măsurătorii  ce este afișată pe un ecran LCD tip touch-screen. Acesta este utilizat pentru screening-ul non-contact al tensiunii intraoculare.

 • DGH 6000 Scanmate A

  DGH 6000 Scanmate A

  DGH 6000 Scanmate A este un USB A-SCAN portabil atașat unui calculator ce oferă măsurători foarte rapide, precise ale lungimii globului ocular, adâncimii camerei anterioare și a grosimii cristalinului realizând biometria și calcularea puterii cristalinului artificial. Totodată, poate emite rapoarte detaliate ale măsurătorilor realizate și oferă posibilitatea stocării acestora în calculator.

 • DGH 8000 Scanmate B

  DGH 8000 Scanmate B

  DGH 8000 Scanmate B este un USB B-SCAN portabil atașat unui calculator. Cu ajutorul tehnologiei avansate a ultrasunetelor obținem videoclipuri și imagini de înaltă rezoluție. Acest sistem permite salvarea și revizualizarea videoclipurilor realizate, ajustarea gain-ului, controlul contrastului și intensității imaginii, suprapunerea modului A de scanare, realizarea de măsurători cu compasul digital și apoi imprimarea imaginilor dorite.

 • Microscop operator Leica Wild M691

  Microscop operator Leica Wild M691

  Microscop operator Leica Wild M691 cu 2 posturi este utilizat in cadrul clinicii noastre în vederea realizării unor proceduri terapeutice de înaltă finețe.

 • Auto-kerato-refractometru ACCUREF K-900 Shin-Nippon

  Auto-kerato-refractometru ACCUREF K-900 Shin-Nippon

  Auto-kerato-refractometru ACCUREF K-900 Shin-Nippon realizează măsurători exacte și rapide ale refracției, ale razelor de curbură de la nivelul corneei, a distanței interpupilare și a diametrului pupilei prin manipularea unui joystick. Rezultatele sunt afișate pe un ecran LCD tip touch-screen.

 • 2 Biomicroscoape Huvitz HS-5000

  2 Biomicroscoape Huvitz HS-5000

  Acestea au un sistem optic performant ce oferă o imagine live, de înaltă calitate a structurilor examinate cu posibilitatea de a mării imaginea de până la 40X. Camera Huvitz este atașată biomicroscopului Huvitz și permite înregistrarea simultană de poze ale imaginilor văzute direct de medic prin biomicroscop dar și de videoclipuri. Aplanotonometrul Goldman este utilizat în ascociere cu biomicroscopul Huvitz în vederea măsurării standardizate a tensiunii intraoculare.

 • Perimetria computerizată Humphrey

  Perimetria computerizată Humphrey

  Perimetria computerizată Humphrey reprezintă standardul de aur în perimetrie. Aceasta permite detectarea timpurie a ariilor de scădere a sensibilității utilizând strategii standardizate de testare și analiza progresei modificărilor înregistrate în timp, bazate pe eveniment, cu ajutorul GPA (Glaucoma Progression Analysis).

 • Microscopul specular non-contact Tomey EM-3000

  Microscopul specular non-contact Tomey EM-3000

  Microscopul specular non-contact Tomey EM-3000 realizează o analiză avansată in vivo a endoteliului cornean având 7 poziții de capturare. Cele 15 fotografii seriate ale endoteliului cornean de 0.25 mm X 0.54 mm cresc precizia imaginii achiziționate, doar cea mai bună fiind selectă și afișată automat.

 • null

  Aparatul Stellaris Elite

  Aparatul chirurgical Stellaris Elite dispune de cea mai inovatoare tehnologie in materie de cataracta, oferita de Baush&Lomb, oferind chirurgului un control precis si eficienta inalta in managerizarea diferitelor tipuri de cataracta.

 • null

  Blephasteam

  Blephasteam este un dispozitiv medical, sub forma unor ochelari, ce incalzesc pleoapele la temperatura de 42 grade, fiind indicat in tratamentul blefaritei posterioare.
Clinica Ocularcare

Experții în Tratamente Oftalmologice